Počas vianočných sviatkov sa navzájom navštevujú rodiny a na stoloch je pripravených množstvo dobrôt. Symbolom Vianoc je vianočný stromček a ako doplnok k pohosteniu počas vianočných sviatkov môžete hosťom pripraviť jedlý vianočný stromček z uhoriek zdobený kukuricou, kúskami rajčín, prípadne olivami a ďalšou drobnou zeleninou. Pod takýto stromček sa dá miesto darčekov ďalšia zelenina a hostina môže začať. Na takýto stromček potrebujete len jednu veľkú uhorku, cherry paradajky, jablko, špajdľu a nôž.
|
Jedlý vianočný stromček štýlovo doplní vianočnú hostinu. |
|
Prerežte jablko na polovicu a pichnite doň špajdľu dostatočne hlboko, aby bol stromček stabilný. |
|
Narežte veľkú uhorku kolieska a postupne ich napichujte na špajdľu. |
|
Čím ste vyššie na špajdli, tým napichujte koliesok uhorky viac stredom. Na vrch stačí miesto špice napichnúť cherry paradajku. |
Hotový stromček stačí priložiť k vianočnej hostine a zobkať napríklad počas rozbaľovania darčekov.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára